Discreție garantată. Anonimitate si Confidentialitate!

Fără pretenția de a insista prea mult cu privire la detaliile motivelor ce îi determină pe mulți dintre absolvenți să opteze, când vine vorba de realizarea unei lucrări de diplomă (lucrare de doctorat, lucrare de master, lucrare de licență, etc), la colaborarea cu un redactor specialist, știm că în marea majoritate a cazurilor timpul reprezintă cea mai mare problemă.

Astfel stând lucrurile, puțini sunt cei care nu cunosc care sunt multiplele avantaje conferite de o astfel de colaborare, cel mai important dintre acestea fiind desigur o lucrare de diplomă bine realizată, ce va fi cu siguranță cotată pe măsură de către comisia de absolvire.

Și totuși nu puțini sunt absolvenții care ezită în momentul în care trebuie să se decidă spre o astfel de colaborare, cu toate beneficiile pe care aceasta le implică.

Motivul ? Confidențialitatea datelor personale, confidențialitate pe care mulți pun un preț deosebit.

Redactare la comandă știe să satisfacă în integralitate nu doar cerințele clienților legate de detaliile de execuție ale unei lucrări de diplomă, ci și pe cele legate de confidențialitate.

Datorită platformei ultramoderne implementate în cadrul comunității, platformă prin intermediul căreia redactorii Redactare la comandă comunică direct cu clienții cărora le realizează diverse lucrări de diplomă, discreția acestora este 100 % garantată.

Discuțiile, respectiv mesajele postate în timp real pe plaftomă, între redactori și clienți se derulează strict confidențial, nici unul dintre parteneri necunoscând identitatea celuilalt.

Redactorul se loghează pe platforma Redactare la comandă cu un user alfa-numeric desemnat de către administrator, în vreme ce clientul poate comunica direct cu acesta, sub pseudonimul general valabil „CLIENT”.

Demn de menționat este faptul că numai administratorul platformei redactare la comandă cunoaște adevărata identitate a clientului, aceasta fiind protejată în fața terților, în conformitate cu normele U.E.


Știu cum este să fii o persoană creativă care lucrează într-un domeniu dificil.
Se poate simți ca să țipi în vânt, nu-i așa? Din fericire, vă pot ajuta să vă faceți mesaje clare, convingătoare și atât de fascinante încât vor fi imposibil de ignorat.
Nu mă interesează „felul în care am făcut-o întotdeauna”, mă interesează cel mai bun mod posibil de a face ACUM o lucrare de licenta.
Îmi plac clienții care pun întrebări profunde, nu se tem să conteste autoritatea și doresc să își creeze propriile căi.
Ești gata să scoți ideile îndrăznețe din capul tău și sa le asterni pe acea pagină goală?
Stiu că cea mai grea parte a creării de conținut este uneori doar începutul. Te pot ajuta să te dezlipești. Sau poate sunteți până la coate în conținut și aveți nevoie de cineva care să intre în cârnați cu dvs. Îmi place să fac brainstorming și să dau înapoi idei! redactam impreuna lucrarea ta de licenta.