Livrarea progresivă este un serviciu remarcabil lansat de compania noastră pentru a gestiona comenzi mari sau complexe și pentru a ține clienții la curent cu privire la progresul lucrărilor redactate.

Avantaje:
Puteți primi lucrările academice livrate treptat, pe măsură ce redactorul progresează;
Nu trebuie să plătiți întreaga sumă pentru lucrarea de licenta sau disertația simultan. Plata dvs. este împărțită în mai multe rate accesibile;
Aveți un redactor consultant personal responsabil pentru comanda dvs., care vă informează în permanență cu privire la progresul lucrarii dvs.;
Vă oferim un program personalizat care vă economisește timpul și vă anunță exact când va fi livrată lucrarea dvs.;
Revizuim gratuit lucrarea dvs.
Această metodă de gestionare a comenzilor a fost creată după o examinare amănunțită a nevoilor clienților noștri și a pieței de redactare academică de lucrari de licenta la comanda în general.
Deoarece practica frauduloasă exista si in aceasta "piata", vrem să vă simțiți în siguranță cu noi.

Livrarea progresivă vă oferă șansa de a:
- minimizați riscul de a obține o lucrare de licenta de calitate scăzută;
- evita reviziile majore, pentru că primești lucrarea redactata etapă cu etapă;
- evita să investiți bani într-o lucrare neconforma.

Garanție: 100% fără plagiat
Verificăm fiecare lucrare redactata pentru plagiat înainte de a o transmite clienților noștri, pentru a fi siguri de originalitatea lucrarii.
Fiecare lucrare este verificată pentru unicitate utilizând un software special conceput pentru detectarea plagiatului.

Banii inapoi garantat
AVETI GRIJĂ! Majoritatea site-urilor din industria scrisului academic/ redactarii la comanda NU oferă o garanție specifică de returnare a banilor.
De multe ori acestia au tendința să nu-și respecte promisiunea de a vă returna banii dacă nu sunteți mulțumit de comandă.
Noi vrem să vă simțiți SIGUR atunci când faceți comanda! Garanția noastră de rambursare vă oferă dreptul de a solicita și primi o rambursare în orice etapă a comenzii dvs., dacă ceva nu merge bine. Aceasta include eventualele probleme pe care le-ați putea întâlni pe parcursul redactarii.
Compania noastră se bucură de o rată ridicată de satisfacție a clienților, în timp ce cererile de rambursare sunt rare, ceea ce se datorează parțial Garanției noastre de rambursare clare.
Solicitările de rambursare bazate pe calitate sunt examinate de specialiștii noștri și procesate într-o perioadă de 48 ore. Toate cererile de rambursare sunt procesate în termen de 48 ore.

Numai lucrări originale!
Suntem pregătiți să abordăm una dintre cele mai mari temeri academice. Aproape fiecare student care lucrează la compunerea unei lucrări de licenta se teme să folosească surse academice nesigure. De asemenea, studentii nu știu adesea cum să evite plagiatul în munca lor.

Crearea lucrărilor originale este standardul nostru! Fiecare lucrare este scrisă de la zero.
Redactorul îți urmează instrucțiunile personale în elaborarea unei lucrari originale.
Odată ce întreaga lucrare a fost compusă, aceasta este supusă unui control plagiat complet

Oferim serviciile noastre la un preț accesibil
Adesea, studenții doresc să plătească mai puțini bani, astfel încât să aleagă servicii personalizate care oferă produse nesigure.
Situația este destul de diferită la noi. Taxăm un preț moderat pentru ajutorul nostru personalizat și oferim servicii de calitate!