Care este ideea din spatele Academic Ghostwriting?

Lumea mediului academic conține unii dintre cei mai inteligenți oameni din lume. În cadrul unei universități date, puteți găsi autorități în domenii precum știința, economia, politica, istoria etc. Profesorii și cercetătorii angajați în aceste arene au multe de oferit lumii în ceea ce privește cunoștințele și experiența în domeniile lor respective. Cu toate acestea, nu toți acești experți sunt la fel de versați în arta cuvântului scris. Aici intervine un scenarist academic.

Un ghostwriter academic este un scriitor profesionist care poate lua ideile și cercetarea unui academic și le poate formula într-o lucrare bine scrisă destinată consumului în masă. Un ghostwriter bun va înțelege principiile de aspect, formularea subiectului și construirea limbajului. Aceștia vor folosi aceste cunoștințe pentru a determina cel mai bun mod de prezentare a informațiilor furnizate și de a le scrie într-un mod care să se potrivească frumos cu publicul țintă al lucrării sau al prezentării.

Luați, de exemplu, cazul unui profesor de biologie care a făcut noi cercetări semnificative în domeniul său de expertiză specific. Profesorul este rugat să prezinte o lucrare și un discurs la o convenție viitoare. Profesorul se poate ocupa cu ușurință de discurs – la urma urmei, țin prelegeri zilnic. 

Cu toate acestea, lucrarea este mai provocatoare. Rareori un profesor de știință ar trebui să scrie o lucrare amănunțită despre un subiect dincolo de notele folosite în scopurile proprii. În lipsa experienței de a scrie o lucrare de calitate profesională, este posibil ca profesorul să nu poată comunica cu exactitate constatările lor în scris, așa cum ar putea face verbal. Prin angajarea unui ghostwriter academic care să se ocupe de porțiunea de scriere, profesorul poate fi sigur că lucrarea pe care o distribuie va fi în linie cu discursul pe care îl țin.

Ideea unui ghostwriter academic nu este să facă munca persoanei care lucrează într-un domeniu academic. Mai degrabă, ideea este să le completeze munca folosind abilitățile de scriere dezvoltate pentru a prezenta informații. Este un mod logic și bine organizat. Academicienii care angajează serviciile unui ghostwriter ar trebui să fie siguri că scriitorul pe care îl angajează are un nivel de expertiză suficient de ridicat pentru a scrie elocvent pe un subiect complex.

 Dacă scriitorul nu este la înălțimea sarcinii, timpul petrecut în revizuire va anula orice avantaj al angajării scriitorului în primul rând. Scrierea fantomelor academice poate fi un instrument util și puternic, dar numai atunci când este folosit în mod corespunzător și cu un scriitor calificat și capabil.