Oferte individuale pentru toți clienții

Dacă decideți să comandați servicii de la noi sau aveți nevoie de servicii parțiale pentru o teză, veți fi supravegheat exclusiv de scriitori fantomă care sunt absolvenți de universitate. Lucrăm doar cu scriitori cu înaltă calificare care lucrează sau au fost angajați în domeniul academic și, prin urmare, știu exact ce este important atunci când scriem o disertație. Prin asigurarea calității noastre (inclusiv o verificare a plagiatului și principiul celor patru ochi), ne asigurăm că toate lucrările îndeplinesc cele mai înalte standarde academice. Spre deosebire de cazurile de plagiat, în ghostwriting, textele sunt adaptate individual la comandă și în funcție de cerințele clienților. La finalizare, scriitorul își anulează drepturile de autor și le transferă clientului. Spre deosebire de cazurile de plagiat, nu sunt folosite idei ale altor autori.

Scriitorii-fantomă pot scrie disertații complete sau pot prelua diverse servicii parțiale. Aceasta include scrierea părților de text individuale, editarea, corectura, colectarea datelor empirice , scrierea unui concept sau crearea unei surse și bibliografie.
Scrierea unei disertații este o provocare
Cerințele pentru o disertație sunt mult mai stricte decât cele pentru o lucrare de licență sau de masterat. Pentru a absolvi, trebuie să demonstrați că sunteți capabil să produceți lucrări academice în mod independent. Prin urmare, teza de doctorat este dezvoltarea unui domeniu de cercetare și ar trebui să conducă la noi descoperiri academice pentru tema aleasă. Se așteaptă ca lucrarea să ofere un avans clar în cunoaștere și că propriile gânduri și perspective pot fi distincte clar de cercetările anterioare. În același timp, ar trebui reflectată cea mai recentă stare de cercetare și propriile activități de cercetare integrate. Obținerea doctoratului este o provocare majoră, nu numai din punct de vedere intelectual, ci și în ceea ce privește sfera și cantitatea de muncă necesară.

Avantajul utilizării unui ghostwriter este evident. Scriitorii noștri sunt profesioniști și pot dedica eforturi cu normă întreagă redactării disertației dvs. Deoarece avem un grup foarte mare de scriitori, ne putem asigura că găsim un ghostwriter potrivit pentru fiecare domeniu, care este foarte bine versat în subiect și chiar l-a cercetat deja. Spre deosebire de multe agenții care fac publicitate cu prețuri de dumping, lucrăm exclusiv cu scriitori instruiți academic. De asemenea, autorii cu experiență pot crea foarte repede un text academic de înaltă calitate și nu necesită o pregătire extinsă. Un ghostwriter vă va garanta rezultatele profesionale, vă va scuti de presiunile de timp și este eficient și discret.