Scrierea fantomelor academice – Ghostwriter

Scrierea fantomelor academice poate fi definită ca procesul prin care un individ ia ideea și cercetarea unui academic și formulează aceste idei într-o lucrare bine scrisă pentru consumul de masă. Ghostwriter ar trebui să înțeleagă principiul aspectului, formularea subiectului și construirea limbajului pentru diferitele tipuri de scriere academică. Aceste cunoștințe vor fi apoi folosite de ghostwriter pentru a determina cea mai bună modalitate de prezentare a informațiilor furnizate și de aranjare a acestor informații într-un mod care să se potrivească perfect publicului țintă.

Luați, de exemplu, un profesor de chimie care tocmai a efectuat cercetări și dorește să prezinte rezultatul într-o lucrare academică. Deși acest profesor ar putea avea toate informațiile și cunoștințele necesare pentru a scrie această lucrare, este posibil să nu aibă abilitățile de scriere necesare pentru a-și comunica în mod eficient ideile. Aici intervine scrisul-fantomă. Profesorul poate apoi să angajeze un fantomist și să-i ofere acestui scriitor toate informațiile necesare pentru a scrie lucrarea, acesta va folosi apoi aceste informații furnizate și abilitățile sale de scriere pentru a scrie un profesionist și fără erori. lucrare academică pentru profesor.

Așa vedeți, ideea principală a unui scriitor-fantomă nu este de a face munca nimănui într-un anumit domeniu, ci mai degrabă, ideea este de a-și completa munca folosind abilitățile dvs. de scriere pentru a prezenta informații într-un mod bine organizat și logic.

Adesea, oamenii înțeleg greșit sensul scrisului de fantome și îl confundă cu co-autorul. Vedeți, există o diferență clară între aceste două tipuri de scriere. Scrierea-fantomă implică scrierea unei piese literare de lucrare academică pentru o altă persoană, fără a primi și credit pentru lucrare, în timp ce pentru co-autor, există, de obicei, recunoașterea celeilalte părți ca autor parțial, iar o mare parte din accentul lor este pus cititori.