Scriitori la comanda independenți?

Chiar dacă recunoașteți nevoia de conținut scris, s-ar putea să vă întrebați dacă merită să angajați un scriitor independent. Unii proprietari de întreprinderi mici sau profesioniști în marketing adoră scrisul și au educația și pregătirea potrivită pentru a crea conținut excelent și pentru a copia singuri. Cu toate acestea, există la fel de mulți indivizi fără această pregătire și mulți mai mulți pur și simplu nu au timp sau dorință de a deveni scriitori profesioniști.

Există efectiv trei modalități majore de a obține conținut scris pentru afacerea dvs. Prima modalitate este să o scrieți singur. A doua modalitate este de a angaja un scriitor profesionist cu normă întreagă pentru a-și menține personalul pe tot parcursul anului. A treia opțiune este angajarea unui scriitor independent. Aflați mai multe despre motivele pentru care angajarea de scriitori independenți poate fi cel mai bun mod de a genera și menține conținut de calitate pentru afacerea dvs.

Ați căutat vreodată o companie online și ați fost imediat descurajat de site-ul lor? Dacă da, nu ești singur. Mulți oameni decid să nu lucreze cu o companie sau să cumpere produse de pe un site web dacă scrisul este rău sau plin de erori. Erorile de ortografie și greșelile gramaticale nu sunt atrăgătoare și pot face o afacere să arate neprofesionistă.

Dacă dvs. sau angajații dvs. actuali vă ocupați de scrierea pentru compania dvs., gândiți-vă dacă sunt capabili să facă o treabă eficientă. La urma urmei, fiecare are probabil îndatoririle sale de îndeplinit, iar scrisul poate să nu fie principala lor abilitate. Deși este tentant să avem o abordare a scrisului cu toate mâinile pe punte, ar putea ajunge să fie o greșeală. O idee mai bună este să angajați un scriitor independent pentru a vă asigura că afacerea dvs. și site-ul dvs. web sunt atrăgătoare și profesioniste chiar de la început.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în marketing sau un antreprenor cu propria afacere, există șanse mari să duceți deja o viață aglomerată. Dacă programul dvs. este ambalat în mod regulat, crearea de conținut ar putea aluneca până la capăt în lista de sarcini.

Din păcate, aceasta poate deveni o problemă cronică. Deși s-ar putea să vă placă ideea de a scrie singur conținutul site-ului dvs. web, poate dura o cantitate semnificativă de timp. Mai rău, s-ar putea să amânați cu totul slujba.

Dacă sunteți întotdeauna în urmă în calendarul editorial sau nu aveți nici măcar un calendar editorial, este timpul să începeți să vă gândiți la angajarea unui scriitor independent. Prin delegarea acestei sarcini unui scriitor profesionist, puteți să o verificați din lista dvs. și să acordați prioritate celorlalte aspecte importante ale conducerii unei afaceri.

Scrisul este o abilitate. Scrierea persuasivă este o abilitate și mai avansată. Un scriitor independent de conținut va putea face mai mult decât să pună cuvinte pe o pagină. Deși SEO ar putea fi o funcție a scrierii lor, este departe de a fi obiectivul principal în majoritatea cazurilor. În schimb, un scriitor independent este cineva care poate spune o poveste, capta un public și încuraja oamenii să facă o alegere.

În marketing, multe depind de conținutul convingător. La sfârșitul unei postări pe blog, cititorul va fi tentat să facă clic pe un link și să exploreze în continuare site-ul? Dacă scrierea nu este convingătoare sau eficientă, acestea pot închide fila și se pot îndrepta în altă parte. Un mare scriitor este cel care poate converti cititorii în clienți potențiali și poate duce chiar și la clienți. Un mare scriitor independent va putea ajunge la cititorii dvs. la un nivel mai profund și să stabilească o conexiune semnificativă.